понеделник, 4 януари 2016 г.

Коледна фоторазходка из Пловдив



Поради краткото ми отсътвие бих искала най-напред да ви пожелая Весела Коледа и Честита Нова година, макар и със закъснение! Нека новата 2016-та донесе на всички вас здраве, любов и многобройни поводи за радост, рамо до рамо с любимите ви хора!
 Тенденциите диктуват, че усмивката ще е най-актуалния аксесоар не само този сезон, но и цялата година, за това ви пожелавам винаги да сте в крак с модата!

Снегът тази година изглежда бе изпуснал последния влак за Коледа, защото заваля едва сега. И макар да нямахме снежни празници като по филмите, коледният дух неизменно присъстваше и в София, макар и скрит под мъглата. Учудващо обаче, само малко след изхода на столицата ни, не само мъглата се бе вдигнала, но и слънцето жарко напичаше, сякаш бе пролет. 

Единият коледен ден прекарах в прекрасния и слънчев Пловдив. Дестинацията изглежда беше избрана и от много други, защото улиците бяха необичайно претъпкани, но предвид топлия ден и чарa на града като туристическа дестинация, това не бе никак учудващо. 

Разхождайки се осъзнах как почти няма къща, която да не се отличава с интересна архитектура, дори и в по-новата част на града. И макар и един кадър да не би могъл да запечата слънчевия празничен ден, озвучен от смехът и разговорите на стотиците, излезли по „Главната“, реших да споделя с вас поне някои от интересните сгради разположени на нея:












Няма коментари:

Публикуване на коментар